Amateur shemale webcams - Amateur shemales live !
Lekkere naturel amateur shemales wachten op jou en willen hun geile tieten en pik met je delen. amateurshemale cam Tip: vraag of ze eerst een vinger in hun kontje willen steken ! Alle shemale amateurs zijn enorm geil en willen de hele dag iedereen opgeilen.
>> HOME <<

Travo Live Seks

  sex arrow Bookmark CamShemales.nl !

Top Sites

      Vaste linkruil? voeg je site toe!

     Meer Webcam Sex :


Een bloedgeile tranny babe met een mooi lichaam zit te telefoneren op de bank, maar heeft meer zin in sex! Ze is al fijn met haar dikke penis aan het spelen en zodra ze ophangt, komt haar vriend aangelopen met zijn lange lul in de hand, die hij direct in de mond van de sexy tranny steekt! Zonder hem aan te kijken pijpt ze er meteen op los! Niet veel later laat ook deze hete babe haar stijve lul door de man afzuigen!
Start de Film »
 

   Webcam Sexverhalen
  sex arrow Natasja’s Cam
  sex arrow Webcam

Amateur shemale sexverhaal:

Een tijdje geleden kreeg ik een geil aanbod van een vriendin. Ze had gevraagd aan haar vriend of hij een keer fotos wilde maken van een travestiet. Hij wilde dat wel doen. Dus ik opgetogen en blij als ik was een afspraakje gemaakt en er naar toe gegaan. Na wat koffie, me lekker omgekleed en opgemaakt, er moest natuurlijk wel een vrouw op de foto komen. Eenmaal klaar, toch weer een beetje verlegen, want die vriend kende mij dus niet in levende lijve. Zijn eerste reactie was er een die mij nog meer verlegen maakte dan ik al was. Voor de rust weer wat koffie gedronken en langzaam begonnen aan de fotosessie. ...Lees dit Shemale sexverhaal onderaan deze pagina verder -->

shemale-amateur-1

shemale-amateur-10

shemale-amateur-11

shemale-amateur-12

shemale-amateur-13

shemale-amateur-14

shemale-amateur-15

shemale-amateur-16

shemale-amateur-17

shemale-amateur-18

shemale-amateur-19

shemale-amateur-2

shemale-amateur-20

shemale-amateur-3

shemale-amateur-4

shemale-amateur-5

shemale-amateur-6

shemale-amateur-7

shemale-amateur-8

shemale-amateur-9

Vervolg shemale sexverhaal:

De eerste foto was een normale en zo werden er nog wat gemaakt van alle kanten af. Tot we begonnen met wat andere poses aan te nemen om er nog vrouwelijker op de foto te komen. Tot zover ging het eigenlijk wel goed.
Tot dat die vriend op het idee kwam om samen met de vriendin wat foto,s te maken. Op zich had ik er niets op tegen, maar het pakte toch anders uit dan ik gedacht had. Eerst samen op de bank, de volgend gearmd en zo nog een paar onschuldige kiekjes. Toen stelde hij voor om elkaar eens een onschuldig kusje te geven. Op zich niet zo erg, maar we begonnen het beide wel leuk te vinden. En die vriend bleef steeds tips geven hoe het beter en mooier kon. Na een tijdje begon het gevoel voor elkaar toch sterker te worden en werden we wat vrijer in ons doen en laten. Van kusjes kwam kussen en dat werd al gauw zoenen.
Voor we het wisten lagen we op de bank te tongzoenen en die vriend bleef maar foto,s knippen. Er was geen terugweg meer en we wilden zelf doorgaan tot groot genoegen van de vriend. Langzaam maar zeker vlogen de kleren door de kamer en bleven er twee dames over die alleen nog in hun lingerie zaten. Dit wilde ik perse aanhouden voor het fijne vrouwelijke gevoel. We hebben liggen vrijen dat de vonken eraf vlogen en het genot niet lang meer kon duren. Na de explosie van genot duurde het ff voor we bij onze positieve waren.

Een uurtje erna hebben we alle foto,s samen bekeken en er nog van nagenoten. Afspraak was wel dat bepaalde foto,s nooit in de openheid mochten komen. Zelf heb ik een paar mooie van mezelf gehouden.

(C) CamShemales